Лъсна любовната история на Мелания и Доналд Тръмп

0
415

Двамата се запознават през седмицата на модата в Ню Йорк

Любовната история на американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, излезе на бял свят.

Доналд Тръмп
Двамата се запознават през седмицата на модата в Ню Йорк

Първото семейство на Щатите, се запознали през далечната 1998 година по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Тогава Доналд Тръмп поискал телефонния номер на красавицата, но тя му отказала.

Вместо това Мелания взима телефонния номер на 24-години по-възрастния от нея Доналд Тръмп и му обещава да му се обади. Прави го няколко дни по-късно. Двамата започват да се срещат. Все по-често биват забелязани заедно на публични места.

Двойката сключва брак през 2005 година. Сватбеното им тържество в Палм Бийч е повече от бляскаво и пищно.
Сватбената рокля на Мелания струва 100 хиляди долара и е дело на модна къща „Диор“.



Сред почетните гости на сватбеното тържество са семейството на Хилари и Бил Клинтън. Именно срещу тях Доналд Тръмп се изправи в епичната битка за президентския стол през миналата година. Разбира се за никого не е тайна, че битката завърши в полза на милиардера.

Мълвата носи, че Мелания и Доналд Тръмп подписали предбрачен договор преди сватбеното тържество. През март 2006 година на бял свят се появява синът им Барън.

Припомняме, че Мелания е третата съпруга на американския президент. От предишните си два брака той има още четири деца – Ивана, Ерик, Доналд-младши и Тифани, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.