Кейт Мидълтън: Принцеса Даяна се е вселила в тялото на малката Шарлот

0
410

Малката принцеса вече се учи да танцува

Кейт Мидълтън разкри истина, с която шокира всички.

Кейт Мидълтън
Малката принцеса вече се учи да танцува

От думите на Кейт Мидълтън става ясно, че духът на покойната принцеса Даяна се е вселил в тялото на малката й внучка – Шарлот.

Херцогинята на Кеймбридж разкрива, че малката принцеса Шарлот вече е тръгнала по стъпките на баба си – принцеса Даяна. Припомняме, че принцесата на народа издъхна в резултат на трагичен инцидент на 31 август 1997 година.

Кейт Мидълтън разкрива, че 2-годиншата Шарлот вече се учи да танцува и много харесва това занимание. Тя разкри тази подробност, докато придружаваше принцовете Уилям и Хари в обиколката им на една от градините на двореца в Кенсингтън по повод годишнината от смъртта на принцеса Даяна.



За никого не е тайна, че принцеса Даяна обожаваше танците и балета. По време на срещата си с принцовете Уилям и Хари, директорката на Английския национален балет – Тамара Рохо е споделила, че именно благодарение на дейността на принцеса Даяна, много обичани продукции, са станали реалност.

Двамата наследници на принцеса Даяна разкриват, че имат много снимки, които свидетелстват за любовта на майка им към танците и балета. Принц Уилям си спомни, че майка му често показвала балетните си обувки и дори се гордеела с тях.

Другото нещо, което свързва принцеса Шарлот с баба й, е нейното име, тъй като тя е кръстена Шарлот Елизабет Даяна, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.