Тази напитка е истинско чудо за здравето

0
250

Срокът й на съхранение е до 7 часа

Рецептата за напитката, която ще ви предложим, е истинско чудо за здравето.

вода
Срокът й на съхранение е до 7 часа

Специалисти посочват, че живата вода е с доказани целебни действия. Тя не може да бъде закупена от търговската мрежа, но пък за сметка на това приготвянето й е изключително лесно.

Първият метод за приготвяне на жива вода, която е отлична за здравето, е на Андрей Малахов.
Той съветва да сложите за 4-5 часа съд с вода в камерата. За това време по стените и повърхността на съда ще се образува лед. Излейте водата в друг съд и изхвърлете леда.

Ледът според Малахов е съставен от тежките молекули на водата, които не са полезни за здравето. Именно поради тази причина трябва да се изхвърлят.
Сложете новия съд с вода отново в камерата. Оставете я да престои там, докато 2/3 от водата замръзне.



Излейте отново незамръзналата вода. Вече сте получили вода, която съдържа много примеси и е вредна за здравето. В случая ледът, който остава в съда е протиевата вода. Разтопете го и изпийте водата.

Получената вода притежава редица полезни свойства. Използвайте я за прочистване на организма. При по-дълготрайна употреба може да ви излекува от редица заболявания.
Имайте предвид, че трябва да повтаряте тази процедура всеки ден, тъй като срокът на съхранение на свойствата й не е много дълъг – максимум до 7 часа, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.