Вижте какво ще донесе преминаването на Меркурий в Дева

0
267

Астролозите са категорични, че вече можете да пътувате съвсем спокойно

След като стана ясно, че Меркурий е преминал в Дева, е редно да научим и до какви последствия ще доведе това.

Меркурий
Астролозите са категорични, че вече можете да пътувате съвсем спокойно

От 10 септември Меркурий е в знака Дева, където има доста силна позиция.
Периодът, в който Меркурий ще остане под влиянието на този знак, е изключително подходящ за стартиране на нова дейност, започване на нова работа, покупки, подписване на договори или провеждане на важни преговори.

Астролозите са категорични, че вече можете да пътувате съвсем спокойно и да общувате с околните, без никакви притеснения.
Положението на Меркурий в Дева дава възможност за по-разумно и рационално отношение към нещата. Вече сте в състояние да направите добър анализ, тъй като имате точна преценка и практично мислене.

Фактът, че Меркурий съвпада с Марс дава допълнителни възможности да вземате по-бързо важните за вас решения. През този период реакциите ви ще бъдат завидно добри и дори ще направите пробиви в интелектуално отношение.



Въпреки това обаче е добре до края на влиянието на зодия Дева да бъдете изключително внимателни по отношение на информацията, която достига до вас и предложенията, които получавате.
Преди да приемете каквото и да било, проучете добре всичко, за да не се окажете измамени. Имайте предвид, че през този период такъв риск съществува и при това е доста голям, пише vesti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.