Християн Гущеров е бесен: Гала разкри жестока истина за него и Мария!

0
4157

Мария и Християн Гущеров оставиха много въпросителни помежду си!

„ВИП Брадър“ започна, а с него почнаха и хилядите интриги. Една от тях бе заформена от водещата Гала, която в предаването си „На кафе“ разкри скандална истина за Гущеров и Мария.

Мария и Християн Гущеров
Мария и Гущеров още са в лоши отношения

Оказва се, че бизнесменът се е държал доста властно и собственически с певицата. Доказателството за това е, че той не й е давал да ходи много по участия, понеже я ревнувал от мъжете по дискотеките.

Самата Гала каза това за участията в ефир и с това хвърли бомбата. Именно затова кариерата на Мара Отварачката беше в застой няколко години.

Това може би е една от причините двамата да се разведат. Ревността на Християн е била толкова голяма, че накрая фолк дивата просто не е издържала.



Младият бизнесмен обаче побеснял, че Гала е направила всичко това обществено достояние. Той се заканвал да й отмъсти, понеже егото му било накърнено.

Припомняме, че Мария и Гущеров изкараха около 5 години заедно, но от тях само 2 бяха в брак. Всичко помежду им приключи в началото на тази година, когато певицата се изнесе с дъщеря си от дома му.

Сега тя участва във „ВИП Брадър“ и се очаква именно бившият й съпруг да бъде под прицел. Тя вече го атакува леко още във визитката си.

„От първия ми брак ми остана най-прекрасният спомен – моята дъщеря Марая. От втория нищо не си спомням.“ – каза Мария с влизането си в Къщата.

Кой крив и кой прав, може би ще се разбере в течение на сезона. Той е до средата на ноември, така че предстоят много вълнуващи моменти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.