Ето какво издават очите за вас

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Доста сте предпазливи и изпитвате известна несигурност

Колкото и невероятно да ви звучи, очите издават голяма част от характера ви, без дори да сте обелили и дума.

очите

Доста сте предпазливи и изпитвате известна несигурност

В следващите редове ще ви запознаем с формите на очите и какво издава всяка една от тях:

Ако очите ви са големи и кръгли това е знак, че сте хора с чиста душа. Вашите представи за света са по детски чисти и наивни. Доверявате се на всеки и поради тази причина често пъти бивате излъгани.
Обичате да помагате на околните, сигурни партньори сте и на вас винаги може да се разчита.

В случай, че очите ви са с формата на бадем това издава, че сте доста предпазливи и изпитвате известна доза несигурност.
Вашето доверие е като скъпоценност, която трябва много внимателно да се пази. Именно заради недоверчивостта си, трудно заформяте връзки.Ако очите ви са по-малки и издължени, то вашият характер е доста труден. Не обичате да се разкривате пред околните. Твърде сте строги не само с тях, а и със себе си.

Ако очите ви са с линия надолу, вие сте изключително добродушни и по-скоро интровертни личности. Винаги сте опора в трудни моменти и сте готови да помогнете с каквото можете. Обичате силно човека до себе си.

Притежателите на азиатски тип очи са изключително уверени в себе си. Техният живот е шеметен, имат твърде много задачи и никога не скучаят. Обожават приключенията и никога не мислят за последиците от тях, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар