Ето какво издават очите за вас

0
277

Доста сте предпазливи и изпитвате известна несигурност

Колкото и невероятно да ви звучи, очите издават голяма част от характера ви, без дори да сте обелили и дума.

очите
Доста сте предпазливи и изпитвате известна несигурност

В следващите редове ще ви запознаем с формите на очите и какво издава всяка една от тях:

Ако очите ви са големи и кръгли това е знак, че сте хора с чиста душа. Вашите представи за света са по детски чисти и наивни. Доверявате се на всеки и поради тази причина често пъти бивате излъгани.
Обичате да помагате на околните, сигурни партньори сте и на вас винаги може да се разчита.

В случай, че очите ви са с формата на бадем това издава, че сте доста предпазливи и изпитвате известна доза несигурност.
Вашето доверие е като скъпоценност, която трябва много внимателно да се пази. Именно заради недоверчивостта си, трудно заформяте връзки.



Ако очите ви са по-малки и издължени, то вашият характер е доста труден. Не обичате да се разкривате пред околните. Твърде сте строги не само с тях, а и със себе си.

Ако очите ви са с линия надолу, вие сте изключително добродушни и по-скоро интровертни личности. Винаги сте опора в трудни моменти и сте готови да помогнете с каквото можете. Обичате силно човека до себе си.

Притежателите на азиатски тип очи са изключително уверени в себе си. Техният живот е шеметен, имат твърде много задачи и никога не скучаят. Обожават приключенията и никога не мислят за последиците от тях, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.