Ето защо бирата е полезна за жените

0
566

В същото време се оказва противопоказна за силния пол

Оказва се, че бирата е изключително полезна за представителките на нежния пол.

бирата
В същото време се оказва противопоказна за силния пол

Колкото и невероятно да ви звучи, макар бирата да е любимата напитка на мъжете, те не трябва да я пият. Учени твърдят, че често пъти бирата е в основата на импотентността при представителите на силния пол.

В същото време обаче бирата е изключително ефективен лек при менопауза. Освен това тя помага и за лечението на безсъние, тъй като има високо съдържание на фитоестрогени.

Именно тези съединения са аналог на женските полови хормони. Поради тази причина те са причина за проблеми с ерекцията при силния пол.
Дисбалансът в нивата на естрогените при силния пол може да окажат изключително негативно въздействие и да попречат на доброто им представяне в леглото.



Специалистът по тревни растения Сюзан Уийд твърди, че бирата действа като хранително болкоуспокояващо, сънотворно и изключително ефективна добавка, която увеличава млякото на кърмещите жени.

Безспорно, една от най-подходящите храни при приема на бира, е пицата. Италианският специалитет стимулира производителността на работното място. Дори е доказано, че пицата действа в пъти по-добре от финансовите бонуси. До този извод е стигнал американският психолог Дан Ариели, който е направил иновативния експеримент.

След всичко казано дотук се оказва, че тя е много по-полезна за представителките на нежния пол, отколкото за мъжете, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.