Ето така се използва правилно дезодорантът против изпотяване

0
91

Мнозина допускат тази грешка, без дори да подозират

Малцина са хората, които не използват дезодорант против изпотяване.

изпотяване
Мнозина допускат тази грешка, без дори да подозират

Факт е, че мнозинството използва дезодорант против изпотяване всеки ден. Задавали ли сте си обаче въпроса дали го използвате правилно?

При все, че нанасянето на дезодорант против изпотяване е неизменна част от сутрешната хигиена, мнозина го използват неправилно.
Вероятно дори не сте си задавали въпроса как трябва да го употребявате, за да извлечете максимална полза от него.

Д-р Даун Харпър разкрива кой е най-добрият начин за прилагане на дезодорант против изпотяване, по кое време на денонощието и в какво количество.
Този вид дезодоранти действат така, че блокират работата на потните жлези и по този начин намаляват изпотяването. Това съответно води до ограничаване на неприятната миризма.Това се случва благодарение на съставките в този вид дезодоранти като алуминиевите соли например.
Редица изследвания обаче доказват, че голяма част от съставките в дезодорантите против изпотяване могат да бъдат вредни за човешкото здраве.

Именно поради тази причина е много важно да знаете как да използвате правилно антиперспиранта.
На практика бихте могли да го използвате много по-рядко, отколкото си представяте. Ако е наистина качествен, е достатъчно да го нанасяте два пъти в седмицата.

Другата грешка, която мнозина правят е да нанасят антиперспиранта сутрин, а не вечер, както е редно. Освен това преди да го нанесете, кожата трябва да е напълно суха. Препоръчително е да го нанасяте вечер, преди сън, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.