Тези невероятни трикове ще улеснят готвенето

0
259

Измийте ръцете си с билкови мазнини преди да започнете да режете люти чушки

Ще ви разкрием няколко невероятни трика, които ще улеснят значително готвенето.

готвенето
Измийте ръцете си с билкови мазнини преди да започнете да режете люти чушки

Всяка домакиня знае, че готвенето отнема доста време. Ако обаче сте наясно с тези тънкости, ще си спестите немалка част от времето, което прекарвате в кухнята.

Несъмнено готвенето е цяло изкуство, което едва ли може да бъде овладяно напълно. Но с тези трикове определено ще ви е много по-лесно в кухнята.

Ето ги и тях:



Измийте ръцете си с билкови мазнини преди да започнете да режете люти чушки. По този начин ще защитите ръцете си и ще предпазите порите от навлизането на лютото в тях.

Ако по някаква причина сте загорили леко ориза, не бързайте да го хвърляте. Има един много лесен начин, който ще ви помогне да оправите гафа. Нужно ви е парче хляб, което трябва да поставите в ориза и да го оставите да престои 10-15 минути.

В случай, че нещо налага да размразите по-бързо замразеното месо, а не искате да използвате микровълнова, има начин това да се случи. Просто трябва да покриете замразеното месо с оцет и проблемът е решен.

Картофите ще прораснат много по-бавно, ако поставите в чувала една ябълка. Тя обаче задължително трябва да е в допир с тях, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.