Нумеролог разкри кога ще ни затрие планетата Нибиру

0
425

Краят на планетата ни е близо

Известният нумеролог Дейвид Мийд съобщи, че има две новини – едната от тях е лоша, а другата добра.

нумеролог
Краят на планетата ни е близо

Според прогнозата на известния нумеролог, планетата Нибиру ще затрие Земята и това ще се случи много скоро. Той припомни, че планетата Нибиру не можа да затрие планетата ни на 23 септември, както предвиждаха някои, но това ще се случи след броени дни.

Прогнозата на американския нумеролог сочи, че пагубното за Земята явление ще се случи на 21 октомври, отбелязва на страниците си в. „Метро“.
Дейвид Мийд твърди, че предсказанията му, са били разтълкувани неправилно. Той уточнява, че не е очаквал това да се случи през септември, както бе съобщено по-рано.

Американският нумеролог посочи, че октомври ще бъде „месецът на действието“. Именно на 21 октомври ще бъде поставено началото на седемте години, в които светът ще тъне в мизерия, ще бъде застигнат от война и редица бедствия.



По всяка вероятност в края на следващия месец ще навлезем в период на турбуленция, който ще бъде последван от хилядолетието на мира.
На този етап липсват доказателства, които да потвърдят категорично прогнозата на нумеролога.

Въпреки всичко това е повод за поредната теория на конспирациите. Припомняме, че по-рано теориите на конспирациите предрекоха, че Нибиру ще унищожи Земята на 23 септември, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.