Шеф Петров и Антон Стефанов разбиха всички в Къщата! „ВИП Брадър“ се тресе

0
329

Шеф Петров и Антон Стефанов се оказаха главните виновници в Къщата!

Сериозни критики си навлякоха Шеф Петров и Антон Стефанов. Двамата се оказаха в устата на лъва благодарение на своя остър ум.

Шеф Петров и Антон Стефанов
Антон Стефанов и Шеф Петров прецакаха всички

Биг Брадър възложи мисия на Ваня Щерева, която избра за свой партньор в нея Тото. Залогът беше даване на цигари в Къщата.

Писателката трябваше да заформи луд скандал с рапъра, който да приключи с шамар. Двамата го направиха, използвайки за своя изкупителна жертва дизайнерката Мегз.

За да бъде успешна мисията, трябваше всички съквартиранти да се хванат на въдицата. Само двама не успяха да бъдат подведени и затова го отнесе цялата група.



Антон Стефанов и Шеф Петров споделиха пред камерите, че това е 100-процентова мисия. Така си и беше, което доведе до провал на мисията.

Така в Къщата статуквото се запази и цигари все още няма. Това е голям удар най-вече по Ваня Щерева, която сама поде инициатива за мисия в името на цигарите. Тя е заклет пушач и не може без да пуши.

Това не е първата мисия, която Шеф Петров разобличава. Той пръв се усъмни в близначките Алекс и Влади, когато двете се правеха на един и същи човек.

Очевидно умът на кулинарния спец сече доста силно. Той доказва, че е доста досетлив, за разлика от повечето си съквартиранти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.