Без срам! Стоян Алексиев пак награби студентката

0
477

Стоян Алексиев не е приключил взаимоотношенията си с Ивана Бобойчева!

Актьорът Стоян Алексиев за пореден път прикова вниманието на цяла България. Очевидно връзката му със студентката Ивана Бобойчева продължава, въпреки скандала от лятото.

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева
Стоян Алексиев пак се натиска с Ивана Бобойчева

Двамата бяха уловени от камерите на „Папараци“ да се целуват. Сцената се разигра в центъра на София, което е още по-шокиращото.

Явно Стоян Алексиев не си е взел поука от всичко, което се разигра в последния месец и половина. Той продължава да се натиска с девойката, без да му мигне окото.

Припомняме, че големият скандал пламна поради снимки, в които звездата от „Откраднат живот“ бърка в гащите на своя студентка. Той се оправда, че са репетирали сцена, но надали някой му повярва.



Скандалното в случая идва от огромната възрастова разлика помежду им. Той е на 66 г., а тя само на 22 г. 44 години разлика е нещо покъртително, което не се вижда всеки ден.

Стоян Алексиев на всичкото отгоре е и женен. Съпругата му остана в шок от случилото се и го изхвърли от дома им.

Той обаче явно изобщо не съжалява, защото намира утеха у Ивана Бобойчева. Девойката все още излиза със своя преподавател и явно не й е гадно, че целува „дядо“ си.

Имаше слухове, че Стоян може да бъде уволнен от театъра, но в крайна сметка бе само глобен. Срамът пред цяла България обаче остана, макар самият актьор да не го осъзнава напълно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.