Павел Матеев разкри магията на любовта в стихосбирката „Отново те сънувах“

0
274

Павел Матеев даде ясен поглед за любовта и нейната красота чрез сиховете си в „Отново те сънувах“!

Нова доза вълнуващи стихове ни заля от творчеството на Павел Матеев. Втората му стихосбирка вече е в употреба за всички почитатели на поезията, научи TOPactualno.com.

Павел Матеев Отново те сънувах
Павел Матеев разкрива много истини в „Отново те сънувах“

Тя се казва „Отново те сънувах“ и е посветена на любовта. Онова чувство, което всички познаваме като най-красивото на света.

Стиховете са 45 на брой и са писани в периода 2016 – 2017 година. Авторът е съумял само за една година да ни предаде магията от любовта, която ни залива от творчеството му.

Стихосбирката може да бъде намерена по два начина. Единият е чрез закупуване от книжарница „Хеликон“, а другият е чрез онлайн поръчка.



Тези, които желаят да се сдобият по интернет с книгата, трябва да посетят един от тези два линка: Книжарница Хеликон и Книжарница Books.bg.

Павел Матеев е един от талантливите български автори на най-новото време. Неговото творчество разкрива най-красивите и съкровени чувства в живота.

Първата негова стихосбирка излезе преди почти година. Тя се казва „Облачна душа“ и показва истината за дълбоките човешки емоции.

„Отново те сънувах“ е нещо, което може да донесе на човек само положителни мигове, защото е посветена на любовта. Това е най-невероятното чувство, за което всички ние живеем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.