Кой не помни скандалната група „Тату“?! Ето какво се случва с рускините днес!

0
506

„Тату“ беше огромен хит, но бързо потъна в забрава!

Една от най-скандалните музикални групи беше „Тату„. Тя скандализираше всички в началото на века с това, че нейните членове го играеха на левия бряг.

Тату
Лена (вляво) и Юлия (вдясно) бяха „Тату“

Лена и Юлия се преструваха на влюбена двойка и така спечелиха голяма популярност. Хитове като „Я сошла с ума“ и „Нас не догонят“ оставиха голяма следа в музикалния бранш по цял свят.

Днес обаче от групата не е останало нищо. От 6 години „Тату“ е разпаднал се проект, а двете момичета продължават със солова кариера.

Юлия Волкова е мюсюлманка от близо 10 години. Тя прие исляма заради съпруга си, от когото има дете. Двамата обаче са разведени от 7 години, но религията на певицата остава за цял живот. Тя има още едно дете от предишната си любов.



Елена Катина се оказа малко по-сериозна в любовта. Тя имаше връзка цяло десетилетие, преди да се омъжи. Със съпруга си се запозна още когато беше на върха на славата през 2003 г. Преди 4 години двамата сключиха брак, а преди 2 години се сдобиха и с дете. Днес живеят в Лос Анджелис.

Кариерите и на двете певици продължават да съществуват, но без особен успех. Албумите им не се продават така успешно, както когато бяха група. Песните им също не са толкова слушани.

Юлия и Лена са в началото на 30-те си години, а изглеждат вече свършени откъм слава. Това е така поради факта, че станаха прекалено рано известни.

„Тату“ се сформира през 1999 г., а двете момичета печелят кастинга. Това не е толкова трудно, тъй като по онова време малцина на тяхната възраст са съгласни да го играят „обратни“ за пред света. Лена и Юлия обаче го правят и стават звезди, макар и за кратко.

Групата има три албума на руски език и три на английски. Тя съществуваше 12 години, което не е малко за такъв тип група.

Припомнете си един от хитовете й със следващото видео!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.