За Рачков Мария Игнатова вече е мъртва – ето го доказателството!

0
479

Мария Игнатова вече не съществува в очите на Димитър Рачков!

Красавицата Мария Игнатова и комикът Димитър Рачков не са в добри отношения след раздялата си. Двамата не само се избягват, а изобщо не си говорят дори.

Мария Игнатова и Димитър Рачков
Мария Игнатова я няма изобщо в очите на Димитър Рачков

Доказателството дойде вчера, когато блондинката стана на 38 г. Актьорът, разбира се, не е бил поканен на партито, но дори не е благоволил да й честити, разкриват запознати.

Мария отпразнувала рождения си ден в заведението на брат си, където имало много гости. Тя получила страхотни подаръци от всички, но бившият й така и не звъннал.

Водещата на X Factor споделила пред най-близките си на партито, че не е очаквала Рачков да се обади, тъй като двамата се разделили доста болезнено преди няколко месеца. Затова реакцията й от неговата постъпка била напълно спокойна.



Другият важен мъж в живота й обаче не забравил големия й празник. Петко Димитров честитил на актрисата, което я трогнало. Единственото й дете е именно от бизнесмена.

Припомняме, че Мария Игнатова и Димитър Рачков прекратиха връзката си по взаимно съгласие. Не стана ясно кой кого повече е наранил, но е факт, че не останаха приятели след това.

Затова те вече отказват да работят заедно в „Господари на ефира„. Уведомили са продуцента Джуди Халваджиян да не ги слага един до друг на екран.

Говори се, че двамата, когато се засичали по коридорите, се разминавали като непознати. Дори си хвърляли убийствени погледи.

Рачков всъщност просто е отмъстил на Мария преди ден, защото и той имаше рожден ден наскоро, но тя също не му честитила. Тогава актьорът стана на 45 г.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.