Как да изчистите негативната енергия от дома си? (С този супер лесен трик и чаша вода)

0
490

Домът ни е нашата крепост

Домът е мястото, където се прибираме след изнурителния ден. Където ни очаква спокойствие, зареждаме се с енергия за следващия ден.

домът
Домът може да изчистите така от негативната енергия

Там ни очакват любимите ни същества. Също и нашите домашни любимци.

В домът си ние си почиваме и набираме сили за следващите предизвикателства.

Но понякога има натрупване на негативна енергия. Чувстваме я като безпокойство, напрежение, дискомфорт.



Ние не може да я видим с просто око. Но тя действа на нашия комфорт и се отразява на собственото си вътрешно емоционално състояние.

С този супер лесен трик вие може да изтриете негативните вибрации, да премахнете тъгата, лошото настроение, за което все виновна е тази негативна енергия.

С времето тя може да се натрупа и да имат драматичен ефект върху цялото ни съществуване. Затова е необходимо колкото е възможно по-бързо да се отървем от нея. И да излекуваме душата си.

Просто ни трябват следните продукти. Лесни и икономични. Първо ни трябва задължително чаша студена вода. Чашата обаче задължително да е напълно прозрачна.

После ни е необходим бял оцет. Още гранулирана сол и вода. В чашата с водата се добавя малко сол и малко оцет. Съотношението няма значение, както и реда на влагане на продуктите вътре.

Поставяте чашата с водата и тези продукти на тези места в дома ви, където стоите най-често. Или идват хора в дома ви на гости. Оставяте я да престои едно денонощие.

После проверявате, след известно време, дали солта е покачила нивото си или водата не прелива.

Изплакнете чашата с вода обилно и повторете процедурата за нови 24 часа. Ако считате, че това е необходимо.

Сложете по една чаша във всеки ъгъл на вашия дом, докато солта не престане да „расте”. Това означава, че негативната енергия е окончателно изчистена от дома ви.

Задължително условие е чашата да се постави на такова место, където да не се вижда. За да може да поеме отрицателната енергия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.