Всеки ден чуваме гласа на този мъж до Алекс Сърчаджиева, но никой не знае кой е той! – ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА НЕГО!

0
1478

Алекс Сърчаджиева се е снимала с мъж, когото всички познаваме само като глас!

Ники Кънчев, Алекс Сърчаджиева, Нико Тупарев и още куп известни хора работят с мъжа от снимката. Той е много популярен, но само с гласа си. Всъщност малцина знаят как изглежда визуално.

Алекс Сърчаджиева и Илия Георгиев
Алекс Сърчаджиева с Биг Брадър

Това е един мъж, който постоянно стои зад кадър, но играе огромна роля в нашия шоубизнес. Просто защото е в ролята на самия Биг Брадър.

Да, Биг Брадър се играе от този мъж на снимката. Той се казва Илия Георгиев и от дълги години се занимава с подобни дейности.

Завършил е висшето си образование във Велико Търново. Именно там започва работа първоначално, като изпълнява функцията на радиоводещ в едно от местните радиа.



Впоследствие успява да пробие и на по-високо ниво. Постъпва на работа в Нова телевизия, където озвучава реклами.

„Биг Брадър“ и другите му варианти обаче се явяват най-големият скок в кариерата му. Откакто работи в риалити шоуто, той е изключително добре финансово.

Заплатата на Илия е огромна, тъй като той не просто чете някакви реплики в ефир, а трябва да умее да реагира на момента. Много пъти различни съквартиранти му изтърсват истински бомби, понякога дори в ефир, а Биг Брадър трябва да се справя веднага.

Отзивите за Илия Георгиев са много добри. Алекс Сърчаджиева например твърди, че не си е представяла шоуто без него и че друг няма да може да се справи толкова блестящо в образа на Биг Брадър.

Не е лека задачата на Илия, но той я върши с голяма страст и желание. Затова нека му пожелаем успех до края на настоящия „ВИП Брадър“ и следващия го „Биг Брадър Ол Старс“!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.