Внимание: Ходенето по врачки може да бъде много опасно!

1
759

Не ходете при врачки, защото това може да ви разклати психически, твърдят свещениците!

Много хора искат да разберат бъдещето си и така да улеснят живота си. Ходенето при врачки обаче не е правилният начин.

врачки
Ходенето по врачки е опасно

Всеки свещеник, когото попитате, ще ви каже, че това е нехристиянско и може да ви докара дори големи поразии върху психическото здраве. Причината е, че се тълкува като грях, при това много голям.

Според Българската православна църква всякакви врачки и гадателки са обладани от демони, целящи да объркат хората. Много често тези жени даже казват истини за бъдещето на своите клиенти, но самият допир до тях прелива негативна енергия у отсрещния.

Известни са няколко такива случаи, в които човек се разболява след посещение при врачка. Най-вече се засяга психиката, но може и физически да се стигне до нещо фатално.



Има случай в Русе, при който един младеж се е сдобил с шизофрения, след като е бил при врачка. В момента е в Психодиспансера на града.

Причината за тежките поражения от досега с такива жени е в това, че те говорят чрез дявола. А да говориш с дявола може да ти докара големи поразии на психиката.

Истински православните християни твърдят, че дори да ти помогне някой екстрасенс, то това ще ти излезе солено след това. Дяволът нарочно хвърля прах в очите първоначално, за да те довърши след това.

У нас има много шарлатани, които просто целят да изкарат пари. Те не са опасни, защото са просто измамници и освен да ви оберат, друго няма да направят.

Опасни са истинските врачки. От тях трябва да се пазите, защото са обсебени от демони. Така е било и така ще бъде!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Искам да добавя моят коментар по темета по горе. Аз самата съм жертва на това. Преди 21 години се запознах с една жена, която тогава беше контактьор и ясновидец и я немерих в един вестник. Съсипа ми живота. През 2000 година срещнах мъжа, който бях сигурна, че ми е предопределен от съдбата. И е така. Тя ме раздели като ми каза, че този човек има жена и не живее сам. Истината е че това, с което е конатактувала е направило така че да не бъде с мен. 11 годин по късно този човек се появи отново в живота ми и аз живях с него две щастливи години, докато не започнаха моите здравословни проблеви и аз се разболявах все повече и повече. Побъркаха ми мозъка и бях отровена с лекарства и химикали.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.