Светът не може да повярва: Доналд Тръмп вдигна от гроба принцеса Даяна по най-грозния начин!

0
584

Доналд Тръмп направи нещо отвратително спрямо принцеса Даяна!

Американският президент си навлече гнева на цял свят. Доналд Тръмп се показа в светлина, която надали щеше да му осигури поста, на който е днес.

Доналд Тръмп и принцеса Даяна
Доналд Тръмп е искал принцеса Даяна в леглото си

Наскоро американските колеги изкараха интервю на бизнесмена от 2000 г., в което той сериозно накърнява честта на принцеса Даяна, която на всичкото отгоре по това време вече е починала. Нещо, което изглежда недопустимо.

Доналд Тръмп твърди, че би бил интимен с Даяна и че дори я е ухажвал навремето. Той обаче я обижда, че не е била добре с главата.

„Ако беше ми отвърнала на ухажванията преди години, щях да спя с нея, но първо щях да я пратя на психиатър. Чувал съм, че е била луда.“ – казва Тръмп във въпросното интервю отпреди 17 години.



По онова време принцеса Даяна е била вече покойница от 3 години. Което прави думите на бъдещия тогава президент още по-просташки и обидни за цялото й семейство, най-вече за синовете й.

Именно Уилям и Хари в момента са много оскърбени от това интервю, което тогава им е убегнало от вниманието, тъй като са били още тийнейджъри. Говори се дори, че ще поискат извинение от президента на САЩ.

Скандалът е много голям и дори може да развали отношенията между Великобритания и Съединените щати. Затова всички се надяват Доналд Тръмп да се извини за думите си от 2000 г.

Той е известен с просташкото си поведение спрямо жените. Никога не се е славил като джентълмен, а по-скоро като женкар, който само бройка дамите. Сега отново се доказа, че е така.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.