Жестока съдба: Тя очаква смъртна присъда, а не е сторила нищо…

0
532

Красива рускиня чака да й бъде произнесена смъртна присъда, без да е направила нищо нередно!

Цели 3 години Мария Дапирка лежи в полицейския арест във Виетнам, без да е сторила престъпление. На практика тя е била натопена за нещо, което не е нейно дело и заради което ще получи смъртна присъда.

смъртна присъда
Смъртна присъда ще отнеме живота й, а не е сторила нищо

През 2014 г. рускинята заминава на романтично пътешествие с гаджето си – нигериец. Последният й купил билет и куфар, в който впоследствие органите на реда откриват 2,7 кг. кокаин.

Така Мария е арестувана и оттогава е зад решетките. Приятелят й се оказва наркотрафикант, но това не променя факта, че дрогата е открита в нейния куфар.

Законите във Виетнам са толкова строги, че е много трудно рускинята да бъде оправдана. Нещо повече, там се предвижда смъртна присъда за притежание на над кило наркотици.



Затова Мария Дапирка в момента очаква да бъде убита. Това ще се случи след края на съдебното дело, което по всяка вероятност ще изгуби. Веднага щом бъде осъдена, тя ще бъде и умъртвена.

Жестокостта на съдбата на тази рускиня е огромна. Нейната вина е единствено, че се е влюбила, но за зла беда в неподходящия човек.

Нигерийският й приятел от години използвал невинни момичета, за да пренася наркотици. Така той натопява тях и успява да се измъкне невредим.

Наскоро момичето е пратило прощално писмо на майка си, в което се сбогува с нея. Това е история, която може да скъса сърцето на всекиго.

Като извод може да се направи твърдението, че трябва да внимаваме на кого се доверяваме и да подбираме много внимателно близките си хора.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.