Панацея: Смес от ленено семе лекува на практика всичко! (Виж как)

0
399

Лененото семе е цяр за всичко

Лененото семе лекува много или почти всички заболявания. Защото съдържа фибри, омега 3-мастни киселини, лигнани и други полезни вещества.

ленено
Лененото семе лекува

То може да се използва ежедневно. В народната медицина има няколко рецепти, при които отвара с ленено семе лекува много и различни болести.

Най-добре е лененото семе да се закупи от магазина. И след това да се тръгне към директната му консумация.

В лененото семе се съдържат няколко вида витамини, минерали, белтъчини и въглехидрати.



Лененото масло е също добър вариант за лечение. Но то е в пъти по-неефикасно от лененото семе. Затова специалистите препоръчват да се купува като по-добър вариант семето.

Отварата от ленено семе е мощен противопаразитен продукт. Тя унищожава гъбичките и вирусите на хепатита. Сместта унищожава всички видове паразити.

Към лененето семе не трябва да се прибавя захар. Защото тогава се унищожават всички лечебни свойства на природното лекарство.

Сместа с ленено семе извежда извън организма всички токсини и отровни вещества, които причиняват различните заболявания.

Настройка от ленено семе е супер ефикасно лекарство срещу хроничния запек. Лекува също проблеми при бъбреците-чисти пясък и камъни от отделителните органи.

Билкарите съветват, че е най-ефективно е отварата от ленено семе, ако се приготвя ежедневно. Всеки ден да се приема от непрецедената течност. Приготвя се по следния начин.

Една чаена лъжица ленено семе се прибавя в чаша с гореща вода. Капсулите ленено семе не се препоръчват по няколко причини.

Отварата от ленено семе винаги действа много по-ефикасно. Освен това капсулите са в пъти по-скъпи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.