Месечен хороскоп октомври – Козирог, Водолей, Риби

0
519

Опитайте се да си върнете приятелите, които сте изгубили по ваша вина

Следващите редове ще ви разкрият какво е отредил точният месечен хороскоп за представителите на всеки един от зодиакалните знаци.

месечен хороскоп
Опитайте се да си върнете приятелите, които сте изгубили по ваша вина

Ето какво вещае октомврийският месечен хороскоп:

КОЗИРОГ
През този месец ще се сблъскате с доста трудности породени от недоглеждане в началото на годината. Вслушайте се в интуицията си, тя няма да ви подведе. За съжаление ви липсва самочувствие и вяра в това, че можете да се справите достатъчно добре със задачите. Бъдете особено внимателни, за да не се окажете в ситуация, в която ще изгорите в огъня на ината и непредпазливостта си.

ВОДОЛЕЙ
За вас месецът ще е изпълнен с пътувания и промени. Каквото и да се случва около вас, ще бъдете в добро разположение на духа. Проявете повече внимание при провеждане на разговори, за да не възникнат недоразумения. Ще останете изповедници на хората, които ви смятат за близки. Семейните да не се впускат във флиртове, тъй като може да им се наложи да платят твърде скъпо.



РИБИ
Вашият месечен хороскоп вещае, че октомври ще е изключително стабилен. Ще имате възможността да се радвате на постигнатото. Ще успеете да разчупите монотонното ежедневие и да се успокоите след предходните напрегнати месеци. Опитайте се да си върнете приятелите, които сте изгубили по ваша вина, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.