Честито! С Елица Тодорова се случи най-великото нещо за една жена

0
1375

Елица Тодорова е на седмото небе, не спира да се хвали и да се радва!

Певицата Елица Тодорова зарадва всичките си близки с най-великото нещо, което може да сполети една жена. Тя е в очакване на най-прекрасното в своя живот.

Елица Тодорова
Елица Тодорова ще ражда, но не от Стунджи

Ели е бременна с шестия месец. Звездата от „Евровизия“ за първи път ще стане майка около Нова година, което е радост за всичките й приятели и роднини.

Елица Тодорова е на 40 г. и винаги е мечтала за дете. Тя отдавна убеждавала настоящия си любим да си имат бебе и явно най-накрая го е склонила.

Всъщност счита се, че една от причините Стоян Янкулов, с когото тя беше в дует дълго време, да не се окаже мъжът на живота й е именно фактът, че той не е искал повече деца. Стунджи вече има наследници от своя брак и няма нужда от още.



Ели е тази, която прекрати връзката им. Тогава се изписа и изговори много, че музикантът е останал с разбито сърце, но нещата може и да стоят другояче.

Днес двамата са разделени и даже трудно се събират за професионални ангажименти. Между тях е останала неизказана болка, която не им позволява да бъдат приятели.

Елица Тодорова обаче сега вече ще има кой да я утешава. Няма по-голяма радост за един човек от това да стане родител.

Очаква се след раждането Ели да стане и булка. Възлюбеният й вече избирал годежен пръстен, с който да скрепи любовта им и да ги направи пълноправно семейство.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.