Вижте ги само: На бас, че такива вкусни и различни сандвичи не сте яли! (а стават аламинут)

0
255

Тези сандвичи са по-различни от традиционните, с които сме свикнали

Предлагаме ви рецептата за едни по-различни и богати сандвичи, които стават зверски вкусни. А и се правят почти аламинут, което още повече е в техен плюс. Ако не ви харесат, обадете се.

сандвичи
Страхотни и много разнообразни са тези богати сандвичи

Трябват ни осем филийки от пълнозърнест хляб, сто грама броколи, сто грама гъби, сто грама шунка, сто грама сирене Чедър, но може и кашкавал – според вкуса и предпочитанията ви.

Първо трябва да си бланшираме за няколко минути броколите във вряща и подсолена вода, за да омекнат. Лесно е и не отнема никак много време. След това ги вадим от водата, отцеждаме ги и ги нарязваме на ситно.

После ги смесваме с нарязаните вече на ситни кубчета или парченца шунка, мариновани гъби и сиренето Чедър. Получава се прекрасна и гъста плънка, която си разпределяме равномерно върху пълнозърнестите филийки.



След това ги пъхаме във фурната, за да ги запечем, но само на горен реотан. Целта ни е само сиренето или кашкавалът да се разтопят и нашите сандвичи са съвсем готови за сладко похапване.

Разкошни и много интересни са тези сандвичи. Непременно ги опитайте и ще видите, че са в пъти по-апетитни от традиционните, които си правим ден през ден. Не, че нещо, но е хубаво да разнообразяваме и да пробваме нови вкусове и вкусотийки.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.