Здравко проваля концерта на „Ритон“? Вижте как!

0
550

Дует „Ритон“ отново е в действие, но изникнаха неочаквани проблеми!

Великият дует „Ритон“ се готви за големия си концерт в НДК. Само след 2 седмици Зала 1 ще се пука по шевовете, без никой да подозира, че всичко може да се провали.

Дует Ритон
Дует „Ритон“ е пред тежко изпитание на 18 октомври

Здравко е напът да изложи сериозно Катя. Певецът имал големи проблеми със запомнянето на текстовете на новите им песни.

90% от парчетата в новия албум, който ще представят на 18 октомври, е съставен от поезия. Стихове, които са измислени специално за проекта.

Здравко обаче трудно помнел поезия и в момента учел стихотворенията наизуст. Той бил в истинска паника, че ще забрави някой стих на сцената и ще стане за смях.



Това няма да му е за първи път, защото самата Катя неведнъж е казвала, че ако не си обърка текста, няма да е Здравко. Тя пък има друга своя запазена марка под формата на издънка и това е подхлъзването й на сцената.

Концертът ще бъде юбилеен. Ще бъдат отбелязани 40 години на дует „Ритон“ на сцената. Това е едно забележително постижение, което не всеки може да направи.

Здравко Желязков в момента направо треперел от страх да не сбърка нещо от текстовете. Той ги четял по цял ден, но едва запомнял по нещичко.

Причината е, че след определена възраст паметта на всеки човек се уврежда. Това усложнява още повече задачата на певеца.

Дует „Ритон“ е едно явление в нашата музика. Катя и Здравко оставиха толкова незабравими песни, но певицата и до днес отсича, че най-големия си хит все още не са го изпели.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.