Диетата на Руслан Мъйнов цепи мрака: Свалих 30 кг без тренировки! (Пълни подробности)

0
1016

Руслан Мъйнов буди любопитство с бързото си отслабване

Любимецът на публиката Руслан Мъйнов буквално се стопи. Той отхвърли от теглото си 30 кг. Вечно позитивно настроеният актьор и певец разкри тайната на диетата си.
„ И като дете не съм бил никога слаб. Бях един пухкавелко.

Руслан Мъйнов
Руслан Мъйнов отслабна с проста диета

Но с тази диета наистина отслабнах, без никакви физически усилия. Мен ме мързи да тренирам. Само мисълта за това ме изпотява. Предпочитам далеч по-приятни занимания.

Да бъда в театъра, да играя или уча роли, да се занимавам с кино, да пея. Защо трябва да блъскам във фитнес залите или да бягам като алтав”, в типичния си стил разкрива панацеята на хранителния си режим комика.

Руслан Мъйнов е готов да докаже на всеки, че това, което казва е истина. Той е категоричен, че е отслабнал без никакви тренировки и само с проста математика. Комикът свали тридесет килограма само за две години. И на всичкото отгоре без отвратителния йо-йо ефект.



Актьорът спазва изключително проста схема, която е основа на фундаментални яму хранителен режим. В ежедневното му меню има само 40 процента въглехидрати , като по 30 процента се падат еднакво на мазнините и протеините.

„В началото ще се стори трудно на всеки. Мисълта, че непрекъснато трябва да смята, да изчислява може да го изпоти. Но постепенно се свиква.

И то дотолкова, че само с един поглед върху храната вече определяш количеството на въглехидратите, протеините и мазнините. Накрая става толкова лесно, че го правиш на око”, похвали се Руслан Мъйнов.

И препоръчва да се консумират повече сурови зеленчуци и пресни плодове. Както и да не се забравя да се пие минимум по два литра вода на ден.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.