Вярвате или не това растение може да излекува над 100 болести

0
467

Това растение наистина е вълшебно

Неслучайно наричат това растение „Божият подарък“. Народни лечители твърдят, че то може да изцери повече от сто болести.

болести
Това растение наистина е вълшебно

На практика това растение не е сред най-известните. Въпреки това обаче то притежава наистина вълшебни свойства за лечение на болести.

Възрастна споделя, че растението Чая (Chaya) е божи дар за човечеството именно поради потенциала си да лекува редица болести.
Тя посочва, че години наред я измъчвала киста на дясната си гърда. Нищо от лековете, които опитвала не й помогнало.

Единствено вълшебното растение Чая й помогнало да се избави от кистата. Възрастната жена вече е убедена, че неслучайно това растение се нарича „Божият подарък“ и вярва, че то наистина е дар от Бога.



Жената се почувствала много по-добре още на третия ден от началото на лечението. Три месеца по-късно кистата й изчезнала нацяло. Дори самата тя не повярвала, че е възможно такова чудо, но то се случило.

Ето само малка част от ползите, които можете да извлечете от това лечебно растение:

– Лекува всякакви видове алергии;
– Превенция и лечение на анемия;
– От полза е при случаите на остеопороза;
– Подобрява значително функцията на мозъка и зрението;
– Повишава нивото на калций;
– Може да се справи с колебанията на кръвната захар. Именно поради тази причина се препоръчва горещо на хората, страдащи от диабет;
– Намалява значително диапазона на пикочната киселина в кръвта;
– Лекува силно главоболие;
– Използва се като превенция при хемороиди;
– Регулира нивата на лошия холестерол;
– Детоксикира черния дроб;
– Превенция при варикозни вени

Както вече споменахме това са само малка част от болестите, при които може да ви е от полза растението Чая. Колкото и невероятно да ви звучи, никак няма да е пресилено, ако кажем, че е в състояние да се справи с почти всички заболявания.

Това растение може да се използва под формата на салата, да се приготвя на супа, или пък като чай. В никакъв случай обаче не бива да се консумира в сурово състояние. Преди да го консумирате под каквато и да било форма, задължително трябва да премине през топлинна обработка.

За да си приготвите чай от Чая, се нуждаете от следните продукти:
6 листа от Чая
200 мл. вода

Заврете водата и добавете към нея листата от Чая. Оставете сместа да къкри на слаб огън в продължение на десет минути. За да извлечете максимален ефект, приемайте по една чаша от лечебния чай три пъти дневно, преди хранене, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.