Даниел Петканов и Александра Богданска се ожениха в Къщата

0
320

Даниел Петканов и Александра Богданска вече са семейство, поне в Къщата!

Влюбените гълъбчета Даниел Петканов и Александра Богданска се венчаха в къщата на „ВИП Брадър“. Двамата вдигнаха скромна сватба пред погледа само на Енджи Касабие.

Даниел Петканов и Александра Богданска
Даниел Петканов и Александра Богданска се ожениха в Къщата

Именно ливанската диетоложка се оказа в основата на всичко. Тя подари годежен пръстен на Алекс и след това я омъжи за Лудия репортер. Двамата влюбени изглеждаха доста щастливи от този факт.

Разбира се, този брак няма юридическа стойност и бе само за забавление, но показва, че Даниел Петканов и Александра Богданска може все някога да се оженят. Те отново са заедно и са готови на всичко.

Както е известно, двойката премина през хиляди премеждия. Първо Алекс изневери на журналиста, а после той я опозори публично, изкарвайки я най-долната и лека жена.



Във „ВИП Брадър“ обаче сякаш нещо се случи помежду им и те набързо забравиха миналото си. Отново се влюбиха един в друг и в момента не спират да се натискат в Къщата.

Има слухове, че Алекс и Дани са се сдобрили много преди шоуто, но нарочно са решили да играят театър вътре, за да си правят пиар. Нещо, което сякаш прозира в лошата им игра, особено на манекенката.

Каквато и да е истината, е факт, че днес двамата пак са двойка. Щом се ожениха на шега, може някой ден да го сторят и в действителност.

Засега може би не са готови, поне така си признаха в леглото. Времето ще покаже дали ще останат завинаги заедно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.