Икона на Богородица от Атон лекува рак, изпълнява желания! (Ето къде пристигна светинята)

0
116

Икона на Богородица лекува рак и много тежки болести

Икона на Богородица ни спасява от лоши заболявания и тежка житейска съдба. Това е иконата на Пресвета Богородица Всецарица.

икона
Икона на Пресвета Богородица Всецарица лекува и сбъдва желания

Тя е изложена за поклонение в патриаршеския катедрален храм „Св. Александър Невски“.

Копие е на прочутото чудотворно изображение от манастира „Ватопед“.

Иконата на Божията майка е изработена от монасите на Ватопедския манастир на Света гора, Атон.И е подарена на софийската патриаршеска катедрала.

Светинята ще остане за постоянно в храм-паметника.

Веднага след пристигането й в църквата продължават да прииждат онкоболни, хора с тежки житейски драми и молещи за здраве миряни.

Много са случаите за чудотворни изцерявания на вярващи с рак и страдащи от всякакви заболявания. Иконата сбъдва и желания.

Но според монасите не само чудотворното изображение има особена сила.

Много важни са и думите, които нуждаещите се изричат пред нея.

Според божиите служители молитвите трябва да се казват пред лика на Богородица с чисто сърце и да се повтарят най-малко три пъти.

Заради голямата сила на Богородица Всецарица, която помага на всички, пристигнали при нея с вяра и упование, у нас вече има няколко нейни копия.

Те се намират в почти във всички краища на страната.

Ликът й го има в кърджалийския храм „Св. Йоан Предтеча“, в църквата „Света Петка“ в Пловдив, в катедралния храм на Видин „Св. Димитрий Солунски“ и в Гигинския манастир „Св. св. Козма и Дамян“.

Две копия на чудотворното изображение се пазят и в Москва.

В последно време свещениците там също свидетелстват, че благодарение на иконата се случват знамения, а феноменалните истории на спасените хора монасите записвали в специална книга.

Освен новата икона „Св. Богородица“, в „Св. Александър Невски“ се намира и друго нейно чудотворно изображение – „Достойно есть“. Иконата е подарена през 2012 г.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.