Шеф Петров унизи брутално Ваня Щерева: Сигурно го е напила, за да й направи бебе!

0
1213

Шеф Петров продължава да унижава Ваня Щерева и всички в Къщата!

Напук на всички и всичко, Шеф Петров не се страхува да продължава с обидите и словесните удари. Готвачът обаче има един голям враг в къщата на „ВИП Брадър“ и това е Ваня Щерева.

Шеф Петров срещу Ваня Щерева
Шеф Петров унизи Ваня Щерева, войната помежду им няма край

Двамата направо не се дишат и ако не беше забранено физическото насилие вътре, то сигурно щяха да предприемат ръкопашен бой. Тъй като това не е позволено, те просто се обиждат в лицето или зад гърба, няма значение.

Този път кулинарният спец нападна писателката на доста лично ниво. Според него, тя много трудно може да убеди някой мъж да си легне с нея, камо ли да й направи бебе.

„Кой пък ще се жертва така, сигурно го е напила.“ – каза Шеф Петров в разговор с Джулиана Гани.



Всъщност Ваня Щерева едва ли е напивала баскетболната ни легенда Роберт Гергов. Двамата имаха доста сериозна връзка, от която се роди дъщеря им Мила.

В момента актрисата върти любов с по-млад от нея мъж, което също би било трън в очите на Шеф Петров. Според готвача, нормален мъж не може да я хареса, но ето че я харесват дори младоци.

Самият Боби се има за страшен женкар и сваляч. В Къщата той сподели, че много от парите си ги е профукал по жени. Явно самочувствието му е огромно.

Затова и си позволява да критикува Ваня Щерева на тема женственост. За него тя се държи като мъж, което е грозно отвсякъде.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.