Ето какво разкрива сезонът на вашето раждане

0
236

Хората родени през лятото, са изключително силни и уверени личности

Сезонът на вашето раждане разкрива много повече, отколкото предполагате.

раждане
Хората родени през лятото, са изключително силни и уверени личности

Ето какво издава вашият сезон на раждане:

Пролет
В случай, че пролетта е вашият сезон на раждане, то вие сте много по-усмихнати, цветни и сърдечни в сравнение с останалите. Не са ви нужни никакви усилия, за да се харесате на околните и създавате приятелства със завидна лекота. Често помагате на някого, просто защото обичате да го правите. Имате вътрешното чувство, че мисията, с която сте дошли на този свят, е да направите света по-добър, по-човечен и по-нежен. В интерес на истината успявате.

Вие успявате с лекота да промените хората около вас към по-добро. Вие сте човек, който е способен да зареди всеки с оптимизъм, без значение, че в ума му са нахлули песимистични мисли. Способни сте да вдъхнете вяра и на най-обезверения човек, както и да вдигнете всеки, който е съборен на земята поради една или друга причина. Вие наистина сте красивата пролет след студената зима.



Лято
Ако сте от хората, родени през летния сезон, то вие сте изключително силни и уверени личности. Именно това ви помага да се справите с всеки проблем, който изникне пред вас. Трудностите не ви плашат и не бягате от предизвикателствата. Вие сте човек на приключенията, те сякаш са в кръвта ви. Обичате промените и колкото по-често се случват в живота ви, толкова по-добре за вас.

Много обичате да пътешествате. Посещенията на нови и непознати за вас места, срещите с нови хора и новите занимания, са все неща, които ви зареждат с енергия. Вашата най-голяма мечта е да обиколите света. Истината е, че искате да го опознаете, защото сте наясно, че така ще опознаете много добре самите себе си. Вие не сте от хората, които се преструват или преиграват, при вас всичко е истинско. Вие сте честни, откровени, смели, открити и… истински.

Есен
Ако сте се появили на бял свят през есента, то вие сте много топли, земни и уютни. Общуването с вас носи успокоение и вдъхновение на хората. Едно от най-ценните ви качества е, че умеете да приемате себе си и околните такива, каквито са. Не сте злопаметни, не съдите и не си правите прибързани заключения. Винаги премисляте добре, когато трябва да вземете някакво решение.

Вашите приятели винаги могат да разчитат на разбирането и подкрепата ви. Чувствате се най-щастливи, когато идеите ви се материализират. Притежавате анализаторски ум и вродена мъдрост.

Зима
Вие не обичате празните разговори и познанства. Приятелите ви са малко на брой, но верни като самите вас. Рядко търсите помощ от някого, защото се справяте с всичко сами. За сметка на това винаги сте готови да помогнете. Не сте от най-разговорливите и таите чувствата в себе си. Винаги мислите как ще се отразят действията ви на останалите, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.