Научете какъв брак ви очаква

0
292

Ако сте се влюбили в Стрелец, то трябва да знаете, че той определено не си пада по обвързването

Ако искате да разберете какъв ще бъде вашият брак, е достатъчно да отделите само няколко минути от скъпоценното си време.

брак
Ако сте се влюбили в Стрелец, то трябва да знаете, че той определено не си пада по обвързването

Забравете за миг за множеството задачи, които трябва да свършите и разберете какво мисли за брака партньорът ви, в зависимост под влиянието на кой зодиакален знак е роден.

Няма за ви изненадаме, ако кажем, че някои мъже изпитват неистов страх от обвързване. Те бягат от брака като дявол от тамян. Други пък не са достатъчно решителни да предложат брак на половинката си, а трети смятат, че той е просто формалност – подпис върху лист хартия.

Ето какво мисли вашият партньор по тази тема и какво е отношението му към брака, спрямо зодиакалния му знак:



Стрелец
Ако сте се влюбили в Стрелец, то трябва да знаете, че той определено не си пада по обвързването. Той е идеалният пример за вечния ерген. За този мъж свободата е на първо място. Едва ли има нещо по-ценно от нея в живота му. Ако дръзнете да му я отнемете, рискувате да го изгубите завинаги. Може да отгледа поне няколко деца и да се грижи за тях, но не и да се врече във вечна вярност на партньора си.

Козирог
Мъжете, родени под знака на тази зодия, са изключително отговорни и практични. Те търсят истинската любов в партньора си. Никога не би встъпил в брак в резултат на моментно настроение или емоционални подбуди. Освен това за мъжете от тази зодия финансовата стабилност е много важна. Преди да се реши на брак, той ще иска да е сигурен както в своята, така и във вашата финансова стабилност.

Водолей
Представителите от силния пол, родени под знака на зодия Водолей, са в доста странни отношения с противоположния пол. Те наистина не разбират истинското значение на брачния съюз. Обикновено сключват брак по сметка, по убеждение или дори просто от любопитство. Водят се по импулса си, така че не се изненадвайте, ако ви предложат брак изневиделица. Може и те самите да не са сигурни в предложението си, но това не им пречи да го направят. Те вярват, че ако нещата не се получат, могат лесно да решат проблема. Та нали затова е измислен разводът.

Риби
По отношение на вижданията за семейство тези мъже много приличат на Раците. Но пък за разлика от тях те са непостоянни. Също като дамите и те си представят сватбата като един от най-красивите моменти в живота им. Прекрасни съпрузи и бащи са, но понякога са болезнено ревниви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.