Кошмар: Учените обявиха, че Земята ще бъде застигната от нещо ужасно утре (13 октомври)

Моля, оставете своя коментар под публикацията! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Истински кошмар ще връхлети Земята в утрешния ден!

Лоши новини за Земята дойдоха от всички учени. Те обявиха, че утре ще настане огромен ад насред земното кълбо.

Земята

Жесток удар по Земята на 13 октомври

Причината е, че ще дойде магнитна буря. Всъщност тя е започнала още преди няколко дни, но ще достигне връхната си точка на 13 октомври.

Мощността на бурята ще бъде цели 6 бала при максимални 9, съобщи БГНЕС. Днес баловете са паднали малко, но в петък ще ескалират с пълна сила.

“Магнитната буря е причинена от голяма коронарна дупка. Това е зона с понижена плазмена температура.” – обясни Анатолий Белов, който е професор в Руския институт за йоносфера, земен магнетизъм и разпространение на радиовълни.

Скоростта на слънчевия вятър ще достигне 600 км/сек. Това говори за огромна мощност на магнитната буря.

Специалистите препоръчват в този ден да следим зорко здравето си. Възможно е главоболие или дори сърцебиене. Трябва да внимават най-вече хората с играещо кръвно налягане, независимо дали високо или ниско.

Освен това не е добре в утрешния ден да се работи прекалено често и много с електрически уреди. Те могат да създадат дискомфорт у човек и да му причинят неприятности.

Магнитната буря ще продължи до края на седмицата, но утре тя ще се усети най-силно. Затова се пригответе за неприятни изживявания, но поне е малка вероятността те да бъдат фатални за хората.

Земята често бива връхлитана от магнитни бури. По-чувствителните хора редовно усещат тези атаки. Това създава предпоставки за неприятности, но не бива да се изпада в паника.

Фаталистите пък вече започнаха да сравняват магнитната буря утре с петък 13, който по ирония на съдбата също се пада утре.

 

Кошмар: Учените обявиха, че Земята ще бъде застигната от нещо ужасно утре (13 октомври)
4 (80%) 3 votes
loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Коментари чрез Facebook

коментара

Моля, оставете своя коментар под публикацията! Благодарим!

Няма коментари

Добавете коментар