Жалко, но факт! Не носете никога бижута, които…

0
805

Трябва да бягате от някои бижута, независимо колко лесни изглеждат те!

Много пъти сме чували и чели за лошата карма. Тя не е нещо измислено, а реален факт. Лошото е, че може да се прехвърля върху предмети, най-често бижута.

бижута
Не трябва да носите определени бижута

Специалистите по тази тема са категорични, че някои бижута не бива да се носят. Важен е начинът, по който си се сдобил с тях.

Такива накити са например подарените от хора с нечисти помисли към вас. Това са хора, които често може да ви се представят за близки приятели, но да носят завист в себе си.

Лошото е, че не е важен точно самият човек, а помислите, с които е подарил съответните бижута или други неща. Може подаряващият наистина да ви е приятел, но в момент на завист или злоба към вас да ви е поднесъл нещо. Тогава то ще ви носи само нещастие и трябва да се оттървете от него.



Всички сме чували за подаръци, на които е направена магия. За да не станете жертва на такъв тип подарък, много внимавайте от кого приемате нещо.

Също така не бива да носите намерени бижута. В тях има заложена негативна карма, тъй като са свързани с нещо лошо, понеже собственикът им се ядосва за загубата им.

Откраднати бижута също не бива да носите. Рядко знаем дали даден медальон или гривна са крадени, но за да се застраховаме, просто трябва да не купуваме от заложни къщи.

Ако все пак станете жертва на бижу, което ще ви донесе или ви носи нещастие, най-добрият начин е да го хвърлите в море, река или нещо подобно. Само така ще можете да продължите напред и ще направите услуга на човечеството, тъй като няма да го намери някой друг.

В днешно време трябва да се внимава с всичко. Дори когато получаваме подаръци, радостта ни не бива да е сляпа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.