Бъдете готови със списък с желания за четвъртък

0
269

В тези дни бихте могли да поставите началото на нова романтична връзка

Не отлагайте и подгответе още отсега списъка с желания. Той трябва да е готов за четвъртък.

желания
В тези дни бихте могли да поставите началото на нова романтична връзка

Може би ще се запитате защо точно за четвъртък. Ами защото точно този ден сбъдва желания.

Тогава луната ще е във Везни, а според астролози това е времето, в което се сбъдват всички желания. В това време хората стават по-улегнали и безпристрастни.
В семейните отношения ще се радвате на спокойствие и хармоничност. Най-накрая ще успеете да постигнете съгласие по сериозен проблем, по който спорите отдавна.

В тези дни бихте могли да поставите началото на нова романтична връзка или успешно делово партньорство.



За да се сбъднат вашите желания, задължително трябва да бъдат написани на хартия. По този начин не само ще ги осъзнаете по-добре, а и ще им придадете допълнителна сила. Преди да прибегнете към писането на желания върху листа хартия, трябва да прекарате поне 15 минути в уединение.

През това време формулирайте ясно вашите желания. Опитайте се да ги визуализирате и дори да си представите как ще се чувствате, ако те се сбъднат. Наситете желанието с цвят, звук и аромат.

Запомнете, че едно от най-важните условия, е да успеете да видите самите вас в този образ-желание, а не да го гледате само като на екран.
Именно вие трябва да сте главния герой във вашия филм.

Другото важно условие, което трябва да спазите, е да отделите желанията едно от друго. Дори да са свързани помежду си, те трябва да бъдат написани поотделно. В противен случай се разпилява много енергия и те няма да се сбъднат.

Колкото по-конкретно бъде написано желанието ви, толкова по-голям е шансът то да се сбъдне.
Ако то е свързано с вашето здраве например, не трябва да пишете просто „Искам да бъда здрав/а“, а „Нека болестта (тук упоменавате името на болестта) да изчезне от мен“.

Опитайте се да установите дали начинът, по който е написано желанието ви върху листа хартия, ви дава хармонията, която търсите.
Ако се съмнявате, че не сте формулирали добре желанието си и то може да доведе до драстични промени, които няма да са ви от полза, това може да се поправи.

В такъв случай просто трябва да добавите към желанието си някоя от фразите „по възможно най-добрия за мен начин“, „без това да навреди на другиго“ или „искам лесно да ми се удаде“ астролозите съветват да правите от едно желание в областите, които ви се струват доста трудни за вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.