Ето кой мъж не е за вас и кой ще ви обича до гроб

0
337

Вие несъмнено сте един от най-романтичните знаци в зодиака

В този женски хороскоп ще ви разкрием кой мъж не е подходящ за вас и кой ще ви обича до гроб.

мъж
Вие несъмнено сте един от най-романтичните знаци в зодиака

Всяка жена мечтае да бъде обичана и да създаде щастливо семейство. За целта трябва да открие правилния за нея мъж, с който да изградят живота си.

В следващите редове ще ви разкрием кой мъж е подходящ за вас и можете да си позволите да имате връзка с него и от кой да бягате далеч.

Овен
За вас любовта може да бъде определена като огромна страст и вълнение. Вие сте изключително чаровна и остроумна дама. Обичате да флиртувате, а мъжете не могат да ви устоят. Винаги, когато си харесате някого, успявате да го оплетете в мрежите си.
Никога не изпадате в депресивни състояния, ако нещата не вървят по предварително начертания план.



Най-подходящи за вас са мъжете, родени под знака на Лъв или Стрелец.
При все, че представителите на зодия Рак успяват да разпалят страстта и емоциите ви, те определено не са подходящи за вас.

Телец
Вие несъмнено сте един от най-романтичните знаци в зодиака. Мечтаете да имате до себе си перфектния мъж, който ще ви радва с малки подаръци и винаги ще ви държи за ръка. В замяна на неговата загриженост за вас ще бъде удоволствие да го поглезите. Не сте от хората, които играят игри в любовта и не обичате тези, които го правят.
Търпението и благоприличието ви помагат да изчакате идеалния партньор, вместо да си губите времето в безнадеждни връзки.

Представителите на зодия Риби, са изключително привлекателни за вашата емоционална душа. Силните Скорпиони обаче са тези, които карат сърцето ви да бие лудо.
Мъжете от зодия Близнаци, са възможно най-неподходящите партньори за вас.

Близнаци
Вие сте ненадминати във флирта. Където и да отидете, след себе си оставяте цял куп разбити мъжки сърца. Не сте човек, който обича да наранява. Мъжете обаче се влюбват в начина, по който се усмихвате или се заигравате с косата си. Обичате да играете тези игри, но само докато откриете човека, който ще ви плени.
Не търсите ревниви мъже, нито пък такива, които стоят постоянно до вас като лепки в желанието си да ви успокоят.

Независимите представители на зодия Водолей ви привличат доста силно. Стрелците обаче са идеалният партньор за вас, тъй като притежават приключенски дух и са истински господари на флирта – точно като за вас.

Представителите на зодия Козирог не са подходящи за вас, тъй като не знаят как да се справят с независимостта ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.