Дами, тези мъже ще ви обичат до последния си дъх

0
332

Дамите от царствената зодия обичат да бъдат главния влюбен

Тази информация е изключително полезна за всички дами.

дами
Дамите от царствената зодия обичат да бъдат главния влюбен

Обикновено повечето дами търсят мъж, на който да могат да разчитат в трудни моменти. Освен това безспорно всички дами искат да бъдат обичани.

За да научите кой мъж, е най-подходящ за вас, прочетете следния хороскоп, който е подходящ само за дами:

Рак
При все, че вашият зодиакален знак е смятан за опаков, то вие сте изключително емоционален човек. Имате нужда от някой, който да е ваше копие и в същото време да уважава старомодните стандарти. Най-важни за вас са хората от семейството ви. За вас идеалната среща с мъж е да останете у дома, прегърнати и наслаждавайки се на хубав филм.
За вас чувствата са всичко и никой представител на силния пол не трябва да си позволява да ви наранява. Ако това все пак се случи, вие мълчаливо се оттегляте в бронята си и страдате. Обикновено се опитвате да превъзмогнете страданието с огромно количество шоколад.



Изключително подходящи за вас са мъжете, родени под знака на Девата. Във ваше присъствие на повърхността ще излезе романтичната им същност.
Не се подлъгвайте по мъжете Водолей, тъй като те знаят как да надникнат в душата ви, но не са толкова нежни, колкото бихте искали.

Лъв
Дамите от царствената зодия обичат да бъдат главния влюбен. Мъжете се страхуват изключително много от самоувереността и независимостта ви. Когато някой разбие сърцето ви от уверената кралица на дивата природа не остава и следа. Вие тутакси се превръщате в уплашено коте. Дълбоко в душата си вие търсите само един мъж, който да бъде ваш. Понякога величествената ви гордост може да дойде пред истинската любов, защото е трудно да си признаете, че сте сгрешили.

Мъжете, родени под знака на зодиите Близнаци и Стрелец карат страстите във вас да кипят. Само мъжете от зодия Рак обаче могат да ви накарат да се чувствате обичани и сигурни.
Стойте надалеч от критично мислещите Деви. Те изпитват неистов страх от вашето открито самочувствие.

Дева
Дамите от тази зодия почти никога не си позволяват да направят първата крачка. Дори и да изпитвате чувства към някого, вие сте по-склонни да ги споделите с дневника си, отколкото с дадения човек.
Когато обаче допуснете някого до себе си, от мистериозната дама не остава и следа. Вие се превръщате в изключително открит човек.

Най-подходящи за вас са мъжете от зодия Козирог, тъй като са изключително чувствителни.
Дръжте далеч от вас хората, които са майстори на драмата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.