Ето как да изберете най-подходящия за вас мъж според зодията

0
276

За дамите от тази зодия любовта е изключително важно нещо

В следващите редове ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вас мъж според зодията.

зодията
За дамите от тази зодия любовта е изключително важно нещо

Зодията не е за пренебрегване, тъй като е определяща за много повече неща, отколкото някога сте допускали.

Ето коя е зодията на мъжа, най-подходящ за вас:

Козирог
За дамите от тази зодия любовта е изключително важно нещо. Няма начин да подложите сърцето си на опасност, тъй като никога не разкривате чувствата си, ако не сте напълно сигурни в отсрещната страна.
Вие внимателно проучвате човека срещу вас, преди да си позволите да влезете във връзка с него. Често отреждате големи роли на приятелите си във вашите романи, тъй като често именно те са носителите на важна информация.
Връзката ви е толкова силна, че е готова да издържи дори и на дълги разстояния.



Мъжете от зодия Телец и Дева, са способни да ви разберат по-добре от всеки друг. Именно поради тази причина, те са най-подходящите за вас.
Състрадателната ви природа категорично не може да приеме ожесточени типове като Лъв и Овен.

Водолей
За вас на първо място е независимостта ви, дори и да сте във връзка. Най-голямата грешка, която може да допусне отсрещната страна, е да се опита да ограничи независимостта ви. Не позволявате любовта да управлява целия ви живот. Не позволявате да ви отдели от приятелите ви. Човекът до вас трябва да осъзнае, че сърцето ви е достатъчно голямо, за да обичате всички.

Мъжете родени под знака на Дева, са изключително подходящи за вас. Те също обичат свободата.
Представителите на царствената зодия Лъв, не са подходящи за вас, при все, че помежду ви може да се зароди невероятна химия.

Риби
Несъмнено вие сте най-щастливи, когато сте влюбени, истински влюбени. Изключително романтична личност сте и напълно вярвате в свързаните души. Готови сте да обърнете земята, докато не откриете правилния човек. Когато го откриете, сте готови на всичко за него. Често пъти поставяте неговите нужди преди вашите.
Мъжът до вас трябва да е чувствителен и да се грижи за вашите емоции. В противен случай връзката ви ще бъде разкъсана от множество недоразумения и недоволство.

Несъмнено господар на вашето сърце е Ракът. Само той е способен да усети болката ви и да я изживее заедно с вас.
Не допускайте мъжете от зодия Овен близо до себе си. Те се радват на вниманието ви и използват нежното ви сърце. Накрая вие сте тези, които ще страдат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.