Представителите на тези 2 зодии ще сложат годежен пръстен през ноември

0
422

Следващият месец ще ви донесе така мечтания момент

Ако сте родени под знака на някоя от тези две зодии, то съвсем скоро ще настъпи времето, в което ще ви зарадват с годежен пръстен.

годежен пръстен
Следващият месец ще ви донесе така мечтания момент

Астролозите посочват, че голяма част от представителите на тези две зодии, които ще получат годежен пръстен, ще кажат заветното „Да!“.
Това ще се случи съвсем скоро.

Ако искате да разберете дали сте сред двете щастливи зодии, които след броени дни ще получат годежен пръстен, прочетете следващите редове.
Ето кои ще са щастливците:

Близнаци
Вие несъмнено сте толкова влюбени, че в момента дори не знаете на коя планета се намирате. Разбира се получаването на годежен пръстен е очаквания завършек на вашата връзка. Предстоящото събитие ще зарадва не само вас, а и семейството ви. Със сигурност всички те отдавна очакват този щастлив момент.



Незнайно защо винаги сте си мислили, че любовта е недостижима за вас. Винаги сте оставали с усещането, че трябва да се борите много за нея и пак не е сигурно дали ще я получите. Е, този момент определено е настъпил. Нещо повече, вашата половинка иска да узаконите връзката си.

Предстоящото събитие ще е големият подарък, който съдбата е подготвила за вас. Този подарък ще ви покаже не само колко много сте се подценявали, а и колко много заслужавате. Несъмнено следващият месец ще ви донесе много положителни емоции, които със сигурност ще помните до края на живота си.

Любимият ви човек ще ви предложи брак по изключително романтичен начин. Нямате ни най-малък шанс да откажете или пък да се замислите, преди да кажете своето „Да!“.

Дева
И през ум не ви е минавало, че любовните ви отношения могат да се развият толкова скорострелно.
Понякога обаче животът може да ви изненада и да ви покаже, че винаги може да ви се случи това, което най-малко очаквате. Вие ще бъдете само част от всичко хубаво, което ще ви се случи.

По всяка вероятност щастливото събитие ще се случи по средата на следващия месец. През целия си живот сте били в очакване някой да ви попита дали искате да станете негова съпруга. Е, най-после доживяхте и този щастлив миг.
Колкото и невероятно да ви звучи, той се случва на вас.

Не е изключено вашият любим да ви направи романтичното предложение по време на едно красиво пътуване. Със сигурност ще останете без дъх, преди да изкрещите силно „Да!“. Няма да имате никакви колебания, тъй като вече знаете, че именно това е вашият човек, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.