Предателството на Сашка Васева смаза Маргарита Хранова!

0
344

Сашка Васева се оказа хитра лисица, която иска да стигне до финал по всякакъв начин!

Дружбата на две от най-известните лица във „ВИП Брадър“ виси на косъм. Сашка Васева предаде Маргарита Хранова и имаше късмет, че този път номинациите не бяха открити.

Сашка Васева и Маргарита Хранова
Сашка Васева предаде Маргарита Хранова

Изпълнителката на „Левовете в марки“ номинира съседката си по легло с аргумента, че понякога й правела някакви забележки, което я дразнело. Това се оказа доста интересен ход от страна на блондинката.

Още по-интересно беше това как го стори. Маргарита Хранова й отвори вратата на Изповедалнята, след което Сашка Васева я номинира. Това си беше чист нож в гърба.

Двете се ползват с най-много привилегии в Къщата. Те спят в отделна спалня, което малко или много ги сближи с времето. Сега обаче се създават предпоставки за нещо друго, особено ако Биг Брадър реши да пусне записа на Марги.



Сашка Васева като цяло се оказва най-хлъзгавият играч този сезон. Тя не е в нито един лагер и постоянно се опитва да бъде приятелка с всички.

По всяка вероятност това е заради стремежа й да спечели „ВИП Брадър“. Певицата е една от малкото, които имат амбицията да победят, въпреки че като пари това няма да им донесе нищо повече.

Има вероятност Сашка да иска Маргарита да напусне Къщата, за да остане сама в спалнята им. Така със сигурност ще се чувства много по-комфортно.

Няма съмнение, че Васева е един от силните играчи този сезон, въпреки че се усмихва уж добронамерено на всички. Дали ще спечели шоуто, предстои да разберем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.