Знаци, издаващи, че сте влюбена в класически манипулатор

0
373

Бягайте далеч от такива хора

В следващите редове ще ви разкрием знаците, които категорично издават, че сте влюбени в манипулатор.

манипулатор
Бягайте далеч от такива хора

Може би е излишно да споменаваме, че ако сте си изгубили ума по манипулатор, не можете да очаквате нищо добро. Връзката ви със сигурност няма да стигне до нещо сериозно. Просто ще си губите напразно времето и винаги и за всичко ще сте виновни.

В този ред на мисли едва ли бихте искали да имате вземане-даване с манипулатор. За предпочитане е да стоите възможно най-далеч от такива хора. В противен случай на по-късен етап от живота си със сигурност ще съжалявате.

За да избегнете всички възможни разочарования и да не си хабите времето напразно, както вече ви посъветвахме – стойте далеч от такива хора.



Ето и кои са основните знаци, издаващи категорично, че имате вземане-даване с класически манипулатор:

Става агресивен всеки път, щом нещата не се случват по неговия начин
Едва ли бихте искали да имате такъв човек до себе си. Той е като капризно малко дете. Не само ще ви се цупи всеки път, щом нещата не се случват по неговия начин, а и ще проявява агресия.

Често се налага да се извинявате
В това човек да се извини няма нищо лошо, но не и в случаите, в които няма никаква вина. Ако обаче въпреки всички предупреждения сте решили, че можете да завържете връзка с манипулатор, то трябва да свикнете да се извинявате дори и когато не сте доволни. Със сигурност няма да ви е никак приятно, така че по-добре би било изобщо да не си го причинявате.

Трудите се в пъти повече от него
Въпреки това той е вечно недоволен, не престава да ви упреква и в същото време да изтъква своите заслуги. Въпрос на време е да си кажете, че повече не можете да продължите да живеете по този начин.

Винаги вкарва огромна доза чар, когато ви пита нещо и е много благодарен, когато го получи
Ако обаче не получи това, което иска, е излишно да споменаваме, че ще ви упрекне, а на всичкото отгоре ще стане и агресивен. Едва ли има жена, която иска да е вечната слугиня, а на всичкото отгоре и винаги виновна.

Непредвидим е
На този мъж не може да се разчита в нито един момент. Затруднявате се да предвидите стъпките му в ежедневието, камо ли в по-екстремни ситуации.

Контролира всичко около себе си
Този човек е обсебен от това да контролира всичко, което се случва около него. Човек би си помислил за миг, че най-добре би се чувствал, ако контролира целия свят, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.