Дамите, носещи тези имена са благословени

0
379

В превод от гръцки това име означава „защитничка“, „смела“

Вярвате или не, дамите, носещи тези имена наистина са благословени.

имена
В превод от гръцки това име означава „защитничка“, „смела“

След подробно изучаване свойствата на женските имена, анализаторите са категорични, че някои от тях наистина могат да донесат късмет на притежателките си.

За да научите дали вашето е сред щастливите имена, трябва просто да дочетете този материал до края.

Научете какви тайни крият тези имена. Ето кои са щастливите имена, носещи положителна енергия и късмет на притежателките си:



Александра
В превод от гръцки това име означава „защитничка“, „смела“.
Притежателките на това име са самоуверени и смели. Често заемат високи постове и успяват да направят шеметна кариера, за която мнозина им завиждат.
Комбинацията от милост и женственост с естествена твърдост, е тази, която ви осигурява отличната съдба. Няма никакво съмнение, че това име носи изключително мощна енергия.

Анна
Несъмнено дамите, носещи това име, притежават невероятна харизма и енергия. Те са изключително грижовни, състрадателни и весели. Това обаче в никакъв случай не им пречи да бъдат със силен и непреклонен характер. Освен това Анна е едно от имената, които българските мъже обожават. Няма никакво съмнение, че това име винаги прави силно впечатление. Незнойно защо, когато мъжете чуят това име на подсъзнателно ниво у тях изплува мисълта, че винаги могат да разчитат на тази жена. Дамите, носещи това име са отлични поддръжнички и подкрепа на съпрузите си.

Ирина
Дамите, носещи това име, са изключително практични и притежават аналитична мисъл. Това обаче в никакъв случай не идва да рече, че бъдещата й кариера задължително ще е свързана с числа и изчисления. Истината е, че тези дами знаят много добре какво искат от живота. Те притежават качеството да усещат чувствата и настроението на събеседника си. Това ги прави изключително подходящи за психолози или дипломати. Животът им е изпълнен с интересни събития. Тези дами в никакъв случай не стоят у дома и не скучаят. Те винаги посрещат смело новите предизвикателства, пред които ги изправя съдбата.

Виктория
Това е едно от имената, чиито притежателки имат изключително борбен характер и силна енергия. Това до голяма степен се дължи на факта, че в превод от латински името означава „победа“, „победител“.
Обикновено тези дами избират професии, в които резултатът от работата зависи само и единствено от техните усилия. Понякога изпитват съмнения за важните събития в живота им и са нерешителни. Поради тази причина избират съпруга си твърде дълго и изключително внимателно. Те се нуждаят от силен човек до себе си, за да им помогне да се превърнат в по-уверени личности, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.