Избавете се от коварния артрит с този изпитан еликсир

0
425

Този еликсир ще сложи край на болките и сковаността

Ако и вие сте сред хората, които години наред биват измъчвани от коварния артрит, то този еликсир е точно за вас.

артрит
Този еликсир ще сложи край на болките и сковаността

Този лек наистина ще ви бъде от огромна полза в лечението на болки в гърба, ставите, костите, остеопороза и разбира се артрит.
Вероятно вашите баби и дядовци знаят тази рецепта, която наистина е изключително ефикасна.

Хората, които са се доверили на този народен лек за артрит твърдят, че не съжаляват, че са я пробвали, тъй като наистина действа безотказно. Освен, че помага за премахването на болките в костите и ставите, тя цери и тежестта в краката, която измъчва все повече хора.

Този еликсир ще сложи край на сериозните разходи за различни мазила и гелове, ако страдате от болки в гърба и ставите или ви измъчват болки в резултат на стари травми.
При все, че този еликсир съдържа едва няколко продукта, той е много по-ефикасен от всички онези мазила, които сте купували в продължение на години.



За съжаление коварният артрит измъчва все по-голяма част от съвременното общество. Симптомите му като ограничено движение и ставна болка се появяват в резултат на скованост, парене и оток в засегнатите места.

Наличието на артрит може да доведе до редица усложнения, сред които хронична умора или висока температура, а може да засегне бъбреците, сърцето и белите дробове.
Незнайно защо фокусът на конвенционалните лечения пада върху излекуването на симптомите, а не върху решаването на проблема.

Древната лечебна наука Аюрведа обаче осигурява конкретни и ефикасни решения на този проблем.
Според тази наука артритът се причинява основно от отслабена функция на дебелото черво и лошо храносмилане. Тези проблеми позволяват в ставите да се натрупват токсини, които причиняват силната болка.

Именно поради тази причина, страдащите от артрит усещат сериозно ограничение на мобилността и доброто физическо състояние на ставите.

Ето и продуктите, които са ви необходими за приготвянето на този вълшебен еликсир, церящ коварния артрит:
300 мл. 70%-ов спирт (от аптеката)
100 мл. йод
10 таблетки андол, аспирин или аналгин

Счукайте таблетките на прах и го добавете към спирта и йода. Разбъркайте добре до пълното разтваряне на аспириновия прах. Затворете шишето и го оставете да престои 21 дни. След това лекът е готов за употреба.

Сместа се нанася директно върху засегнатото болезнено място или пък се налага с компрес. Само няколко дни след началото на това лечение, ще усетите сериозно облекчение. Сковаността и силната болка, които доскоро ви притесняваха, ще започнат да отшумяват, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.