Кой не мечтае за вечна младост: С тези три древни тайни я получавате?

0
253

Кой не мечтае за вечна младост

Вечна младост-мечтата на жените по света. Да намерете лесен и удобен начин да останете здрави, което означава и красиви, е вдъхновяваща мотивация за промяна на живота ви.

Древната система за здраве и дълголетие ни предоставя всички инструменти за вечна младост.

вечна младост
С тези тайни ще имате вечна младост

Тя е известна като учението аюрведа. Три от тях може да превърнете в част от ежедневието си.

Първото е, че здравословното хранене включва консумацията на много салати. Суровите зеленчуци съдържат много вода и са трудно смилаеми.



Според аюрведа всичко трябва да става с лекота. А варените зеленчуци спестяват усилията на стомаха за тяхната преработка.

Ако хапвате много салати, съвета на специалистите в това учение е да го правите отделно от останалите храни. Например да не се ядат едновременно салата и супа или друго меню със салата.

Освен това консумацията на салата трябва да е на последно място, а не на първо. Това е другата тайна за вечната младост.

Случвало ли ви си е да се събудите сутрин и едната ви ноздра да е запушена.А с другата да дишате свободно. Всичко си има обяснение. Според аюрведа всяка от ноздрите отговаря за различни части на тялото.

Лявата ноздра е свързана с охлаждането, с енергията. Дясната отговаря за слънчевата енергия и оттам за смилането на храната.

Ако е блокирана сутрин, това означава, че нещо с храносмилането ви не е наред. Вероятно сте хапвали тежки храни или сте вечеряли непосредствено преди лягане.

Ако не се храним правилно, яденето не може да бъде обработено от стомашно-чревния тракт и се получават токсини.

Това води до напълняване и загуба на енергия. А постоянното лошо храносмилане води до бързото стареене на организма.

Ако постоянно ви се запушва дясната ноздра е добре да ядете по-леки храни, да пиете топла вода или билков чай сутрин.

Регулирането на храносмилането води до възвръщане на енергията, на жизнения тонус и оттам на вечната младост. Според източната религия е препоръчително да включите етеричните масла в ритуалите си за красота.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.