Кубрат Пулев категоричен: Мач с Джошуа ще има и ще го победя!

0
446

Кубрат Пулев даде пресконференция за отменения си мач с Антъни Джошуа!

Българският боксьор Кубрат Пулев разкри подробности относно пропадналия си двубой срещу Антъни Джошуа. Кобрата даде да се разбере, че срещата не е пропаднала заради някакъв страх от негова страна.

Кубрат Пулев - Кобрата
Кубрат Пулев още вярва, че ще е номер едно един ден

„Не съм се изплашил, бих излязъл на ринга и срещу трима като Джошуа. Искам обаче да се подготвя максимално добре, за да победя. Ще има такъв мач, казвам ви го съвсем сериозно.“ – заяви Пулев на брифинга днес.

Припомняме, че срещата бе отменена заради контузия на Кобрата в рамото. Ако не беше тя, тази събота трябваше да го гледаме на ринга в Кардиф.

Има слухове, че Кубрат Пулев нарочно се е контузил, защото не е бил доволен от работата на своите промоутъри, които ги заподозрял в предателство. Днес той засили тези слухове.



Гаджето на Андреа сподели пред журналистите, че не всичко между него и „Зауерланд“ върви добре. Той намекна за лоши взаимоотношения помежду им и каза, че би искал неговата дума да се чува повече.

След като Кобрата отказа мача с Антъни Джошуа, той загуби позицията си на претендент за световната титла. Ще трябва да постигне още една победа, за да се озове отново в тази си роля.

Кубрат обаче заяви, че тази среща е по-скоро фиктивна и няма как да не я спечели. Тя ще му бъде просто тренировка преди големия мач.

Нашият боксьор вече веднъж се би за световния връх, но бе разбит от Владимир Кличко. За да не допусне същата грешка, този път иска да се подготви много по-добре.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.