Проклятието „Приятели“? Ето как животът на всеки един от шестимата тръгна надолу след това!

0
329

„Приятели“ е най-смешният сериал за всички времена, но не донесе щастие на шестимата главни актьори в него!

Емблематичният ситком „Приятели“ остави отпечатък в много сърца, защото този сериал е обожаван от половината население на планетата. Той донесе огромни приходи и слава на актьорите в него, но не и щастие, научи TOPactualno.com.

Приятели
Сериалът „Приятели“ донесе слава и пари на героите, но не и щастие

Първоначално всеки един от шестимата прибира по 25 хил. долара на епизод, което за 1994 г. е нещо грандиозно. В последните два сезона (между 2002 и 2004 г.) хонорарът на всеки е бил 1 милион долара на епизод, което е вече умопомрачителна цифра.

Тези пари обаче им излизат през носа след това. Нито един от тях не изпитва пълно щастие и всеки минава през разочарования.

Дженифър Анистън бе зарязана от Брат Пит само година след финала на „Приятели“. Той я унизи публично, предпочитайки Анджелина Джоли. На всичкото отгоре, години по-късно, стана ясно, че Джен не може да има деца и затова все още не е станала майка.



Кортни Кокс изживяваше голямо щастие по време на сериала. Тя се омъжи за Дейвид Аркет и по време на последния сезон беше бременна от него. Преди няколко години обаче приказката свърши и те се разведоха.

Лиса Кудроу изглежда доста по-щастлива от своите колежки, но това е само привидно. Нейният брак не се разпадна и все още е факт, но на висока цена. Твърди се, че мъжът й Мичел Стем не й позволява да приема много роли, за да бъде повече време с него и сина им.

Матю Пери има най-тежката съдба от шестимата. Той още по време на „Приятели“, в началните му сезони, беше залитнал към наркотиците. Успя да се възстанови, но все още не е женен и няма деца. Вече е на 48 г. и вероятността да създаде семейство става все по-малка.

Мат Ле Бланк пък претърпя пълен крах в любовта. Неговият брак продължи едва 3 години, преди да зареже жена си заради Андреа Андерс, с която се запозна в сериала „Джоуи“. И с нея обаче се раздели преди 2 години.

Дейвид Шуимър е вече на 50 г. и има дете в първи клас. За разлика от героя си Рос, той дълго време се боеше от брака и се ожени едва преди 7 години. Дългото ергентство обаче му се е отразило на психиката и се твърди, че с жена му нямат много лек съвместен живот.

„Приятели“ е най-забавният сериал за всички времена, но съдбата на актьорите в него не е никак забавна. Те стават милионери на висока цена.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.