Руският Петър Дънов: С тази напитка забравяте за лошите болести! (Ето как се приготвя)

0
363

Руският Петър Дънов има уникална противоракова напитка

Руският Петър Дънов е известен със своите съвети. Заради приликата с Учителя той кръстен така. Истинското име на лечителя, практикувал йога и натуропат е Порфирий Корнеевич Иванов-Паршеке.

Руският Петър Дънов
Руският Петър Дънов винаги дава полезни съвети

Той учил хората да ходят боси и с по-малко дрехи по себе си.

Да се закаляват и да се хранят с натурално продукти от природата. Според него природата ни е дала това, за да бъдем здрави и да отвяваме далеч лошите болести.

А ако дишаме правилно и правим упражнения, можем и да прескочим сто години живот. И то без болки и болести.



Именно заради това лечителя е наречен руския Петър Дънов. Той има доста рецепти, които не само укрепват организма ни срещу страшни болести.

В късните години той е посетил Индия и оттам е научил доста рецепти. Еда от тях ни спасява гарантирано от рак, стига да я пием определено време.

Тя е с пикантен вкус, но определено действа.

За целта са необходими следните продукти. В малък съд кипваме вода.

Трябват ни две чаени лъжици ябълков оцет, две смачкани скилидки чесън, две чаени лъжици пресен сок от лимон.

Още четвърт чаена лъжичка куркума, 3-4 см пресен джинджифил, щипка лют червен пипер. И две чаши вода. Последователността е следната.

Към кипналата вода добавяме джинджифила. След като запарката е готова, изключваме котлона. Миг преди това прибавяме накълцания чесън.

После следва куркумата и лютия червен пипер. След като изстине малко, добавяме лимона и ябълковия оцет.

Прецежда се през цедка в стъклен съд и се разбърква. Може да се прибави и малко мед. Така получената напитка се разделя на четири части, обяснява руския Петър Дънов.

Пият се два последователни дни, преди обяд и преди вечеря. Закуската е задължителна, защото тази отвара не бива да се приема на гладен стомах.

На всеки два дни се прави два дни почивка. Пие се в продължение на един месец.Добре е да се комбинира с лека и здравословна храна и упражнения.

Безотказно чисти организма и го дарява с енергия.Органите и системите работят по-лесно. Балсам е за черния дроб и жлъчката. Предпазва от рак и други страшни болести, категоричен е руския Петър Дънов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.