ТОП 5 различия между преданата съпруга и любовницата

0
269

Когато един мъж изневерява, той търси нещо, което му липсва, твърдят психолозите. Има съществена разликата между преданата съпругата и любовницата

Както става ясно от самото име любовница – това е жена, която служи за любов. Мъжете изневеряват, когато изпитват някакъв респект пред личността на своята съпруга и не могат да си позволят абсолютно всички волности в леглото.

Причината за този респект може да е властен характер на преданата съпруга, възрастта, желанието на мъжа да се представи като целомъдрен в очите на жена си.

съпруга
Предана съпруга или любовница?

Докато с любовницата един мъж се разтоварва – той не се страхува да поиска да бъдат задоволени всички негови приумици в леглото.

Любовницата често превъзнася качествата на своя любовник, понякога лицемерно, друг път, защото не познава неговата истинска същност. А мъжете имат нужда точно от това – да се чувстват герои, велики в леглото, незаменими мачовци и какво ли още не.В същото време съпругата приземява своя мъж, защото сред ежедневните битовизми и  грижи за дома, децата, домакинството, много често няма време и сили за романтика.

Има мъже, които се отнасят доста тиранично със своята съпруга, дори и с децата си, докато с любовницата те са изключително нежни и любвеобилни. Каква е причината? Възможни са много и различни отговори.

Бидейки увлечен по своята любовница, мъжът често изглупява. А когато е богат, той може да обезпечи своята любовница почти колкото и неговата съпруга, а понякога и повече като лиши своето семейство – съпруга и деца от средства за живот.

Понякога един мъж може едновременно и дългосрочно да има приличен семеен живот и в същото време връзка с любовница, която го удовлетворява. Защо става така?

Съпругата се грижи за дома и децата. Винаги има вкусна храна, дрехите са изпрани и изгладени. У дома е уютно.

Любовницата действа тонизиращо. Защо един такъв мъж да се развежда, когато получава щастие от две места?

В такива случаи всичко върви добре до момента, в който примерната съпруга научи за любовницата или любовницата започне да иска да замести преданата съпруга.

Но в никакъв случай не трябва да се заблуждаваме, че само женените мъже изневеряват.

Много омъжени жени също поддържат свои емоционални и физически връзки извън брачното ложе. За причините, подтикнали една съпруга да сложи рога на своя мъж  ще научите ТУК .

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.