Бременната Мария Илиева с голяма изповед: Щастие, любов… Обичам!

0
310

Мария Илиева изживява най-уникалното нещо в живота си!

Да, тя е на почти 40 г., но това не й пречи да се радва на бъдещо майчинство. Мария Илиева съвсем скоро ще прегърне своята първа рожба, което е невероятно.

Мария Илиева
Мария Илиева бременна

Поп изпълнителката е в седмия месец и вече не го крие. Доскоро тя беше изчезнала от полезрението на всички, но сега се завърна. Певицата публикува снимка от своята бременност, с което се върна в очите на всички светски журналисти.

Мария Илиева ще има момченце, както писа в. „Монитор“. Тя ще бъде на цели 40 г., когато го гушне за първи път.

Над снимката в социалната мрежа певицата е написала думите: щастие, любов, смисъл, благословение, споделеност, обичам. Всички те изразяват емоционалното й състояние в момента.



Бащата на детето, което се задава, е 26-годишният Георги Михайлов, който е студент в Брюксел. Родителите му са много богати и се предполага, че ще осигурят охолен живот на своето първо внуче.

Мария Илиева премина през ада, докато успее да постигне това, което има в момента. Дълги години тя се луташе между мъже, които не искаха да я дарят със семейство.

Най-пресният пример е с Атанас Колев, който просто не успя да изпълни желанието й за бебе, тъй като е още прекалено млад. Това го раздели с певицата, но връзката им още продължава да се обсъжда.

Сега Мария най-накрая е с мъжа, който й даде най-ценното. Бременността й е била напълно планирана и Георги е нямал нищо против.

Честито на певицата и ще очакваме първата снимка на бебчето!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.