Те изчакаха 53 години, преди да спрат да живеят в грях!

0
252

Една шокираща сватба се състоя преди дни!

Цветана и Тодор Иванови са двама пенсионери, които изчакаха цели 53 години преди същинската си сватба. Двамата от 1964 г. са само с граждански брак, но това вече се промени. Преди няколко дни възрастната двойка сключи и църковен брак.

сватба
Те направиха истинската сватба чак 53 години след като сключиха граждански брак

В момента и двамата са на по почти 80 години и най-после не живеят в грях. Те споделят, че венчавката в църква много им е облекчила съвестта за Господ, че няма да си отидат като грешници.

Тодор и Цветана се запознават в началото на 60-те години. Това се случва на софийската жп гара, където той работи като ръководител „Движение“, а тя е само пътник. Впоследствие започва работа като тъкачка.

Двамата са сред модерните двойки за онова време, защото първоначално живеят на семейни начала, както е много модерно в момента. Освен това Тодор никога не е искал от жена си да бъде домакиня.



По този повод баща му дори казва на бъдщата си снаха „Няма да го переш, нека си намери перачка!“, с което спечелва девойката на своя страна и тя разбира, че това е мъжът за нея.

Днес те вече имат две дъщери и няколко внуци, даже и правнуци. Нищо обаче не може да убие любовта им и доказателството е църковната им сватба на тази възраст.

„Усещахме, че трябва да го направим. Спестихме по някой лев от пенсиите и поправихме голяма своя грешка. Оставихме си един страхотен спомен, после се и почерпихме с родата.“ – спомня си с благодат булката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.